Avrasya Doku Bankasını Yakından Tanıyın

Avrasya Doku Bankasını Yakından Tanıyın

Dora Biyoteknoloji A.Ş. (Avrasya Doku Bankası) kurulduğu günden bugüne kadar birçok insan kaynaklı doku ürünlerinin (allogreft) Ar-Ge, üretim ve ihracat faaliyetlerini gerçekleştiren ve farklı insan kaynaklı greft ürünün üretilebilirliği anlamında Türkiye’nin ilk ve en yüksek kapasiteli doku bankasıdır.

Dental, ortopedik, spor cerrahisi ve yara bakımı gibi çeşitli alanlara yüksek kalitede ürünler üreten Avrasya Doku Bankası, Türkiye’nin bu alandaki allograft ihtiyacını yüksek oranda karşılar iken, yurt dışı pazarına da ciddi oranlarda ihracat gerçekleştirmektedir. Özellikle Orta Doğu ve Avrupa pazarları için önemli ihracat rakamlarına ulaşan Dora Biyoteknoloji A.Ş. bu anlamda da Türkiye ekonomisine katkı sağlamayı hedeflemektedir.

Avrasya Doku Bankası şu ana kadar kemik, tendon, kıkırdak, menisküs gibi dokuların ve bu dokular ile ilişkili allogreftlerin üretiminde önemli bir kapasiteye ulaşmış, birçok allogreft ürünü sayısız hastaya güvenli olarak nakledilmiş ve çok ciddi başarılara ulaşmıştır. Bu başarılarda Avrasya Doku Bankası’nın yetkin ekibi, eşsiz altyapısı ve sahip olduğu know-how’ın büyük bir payı vardır. Özellikle üretim sürecinde kullanılan Süperkritik Karbondioksit teknolojisi ile temizleme işlemleri sayesinde son kullanıcı/hastalara hiçbir hastalık bulaş riski barındırmamaktadır. Bu şekilde son derece yüksek güvenilir ürünler ile pazarda büyük pay sahibi olmuştur.

Dora Biyoteknoloji A.Ş. tarafından üretilen dental, ortopedik, spor cerrahisi ve yara bakımı allogreft ürünleri birçok platformda yoğun ilgi görmekte, her geçen gün kullanıcılar/hekimler/cerrahlar tarafından çok olumlu geri dönüşler almaktadır. Şirket ürün portföyünü genişletmek ve farklı cerrahi operasyonlara ürün sağlayabilmek için yeni ürünlerin Ar-Ge çalışmalarına devam ederken mevcut ürünlerinin Türkiye ve dünya pazarında çok daha tanınır hâle gelmesi için organizasyonlara katılarak ürünlerinin tanıtımlarını gerçekleştirmektedir.

Dora Biyoteknoloji A.Ş. ürünlerin tanıtımı kapsamında Türkiye’de ve farklı ülkelerde düzenlenen cerrahi kongreler ve sempozyumlara katılım sağlamakta, ayrıca yine Türkiye ve diğer ülkelerde düzenlenen dental, sağlık, medikal alanlarındaki fuarlara da katılmaktadır. Dora Biyoteknoloji A.Ş. 2023 yılında şubat ayında Dubai, World Trade Centre içerisinde gerçekleştirilecek AEEDC (The UAE International Dental Conference and Arab Dental Exhibition) Fuarına ve mart ayında Almanya’da düzenlenecek IDS (International Dental Show) organizasyonuna katılım sağlayacak ve sektördeki birçok firma ve hekim ile yeni iş birlikleri için görüşmeler gerçekleştirecektir.

Profesyonel ekibimiz ile yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için açıklama metnini inceleyebilirsiniz. Kvkk